De eerste uitwedstrijd leverde meteen de volle buit op voor SKS. Reeds na vijf minuten kon SKS juichen toen de bal door de thuisploeg op hoekschop werd ontzet en de heroptredende Steffe Baeten deze in één tijd op de slof nam en met een prachtig schot de 0-1 voorsprong voor SKS liet optekenen.De thuisploeg herstelde zich vrij vlug van dit vroeg doelpunt maar met enkele hoge voorzetten voor doel was het een koud kunstje voor doelman Tom Janssens om deze onschadelijk te maken. Na twintig minuten luwt even het aandringen van Mol en op een verre bal kan Pauwels de uitgekomen doelman niet omspelen. In de 34' stuurt Pauwels nu Van Genechten in de diepte maar ook hij kan deze mooie kans niet benutten.KFC Mol blijft naarstig op zoek naar de gelijkmaker en via de flanken maken ze het onze verdediging vrij moeilijk. Zo vertrekt er in de 38' een loeier richting SKS doel maar met een magistrale redding demonstreert doelman Tom Janssens zijn klasse. In de 40' countert SKS via Van Genechten op de rechtse flank, maar Toon Van Mechelen komt een zucht te laat om de bal in het open doel te schuiven. De beste kansen waren dus voor SKS en één gevaarlijk schot voor de thuisploeg.Na de rust kennen we alweer een fel offensief van Mol maar het overwicht blijft steriel. Aan de overkant brengt Van Den Eynde met een listig balletje Pauwels voor doel maar zijn kopbal gaat rakelings naast. Enkele minuten later komt Steffe Baeten plots vrij voor doel maar de bedoelde lobbal gaat veel te ver over. In de 62' countert nu de thuisploeg en een schot van links treft de onderkant van de deklat, de rebound wordt gelukkig onbesuisd naast getrapt, dit had voor de thuisploeg de aansluiting moeten zijn. Een minuutje later wordt Pauwels aan de rand van de zestien onderuit gehaald en Mike Melis van Mol moet dit bekopen met een rode kaart, de vrijtrap levert helaas niets op. De thuisploeg, ondanks de numerieke minderheid, blijft knokken en de supporter zijn er niet gerust in.In de 71' speelt Hans Laeremans op links Kevin Pauwels vrij maar die besluit op de doelman.Twee minuten later geeft Laeremans opnieuw de bal op links aan Pauwels, de doelman verwacht een voorzet maar Kevin Pauwels trapt op doel en via de vingertoppen van de verraste doelman overschrijdt de bal de doellijn ondanks een ultieme poging van een verdediger om dit te verhinderen: 0-2. De wedstrijd lijkt nu gespeeld maar niets is minder waar, een moedige thuisploeg, net zoals SKS verleden week, blijft er in geloven en een spijtig en nutteloos hakje op het middenveld brengt Mol in de tegenaanval en Verhesen tekent in de 79' de aansluiter aan voor de thuisploeg. Het worden nog lange en bange 11 minuten, en de scheidsrechter doet er dan nog eens 4 bij, maar dit deden ze zichzelf wel aan, te veel gemiste kansen. [b]Volgende week ontvangen ze RH Sportief om 15u aan de Olympiadelaan.[/b]SKS Herentals speelde met: Janssens Tom-Sels Gunter-Verhaegen Christoph-Van Mechelen Toon-Lambrechts Jasper-Van Den Eynden Eric-Baeten Steffe (80' Sukmuang Thanet)-Van Grieken Marc-Laeremans Hans-Van Genechten Steven (85' Sels Thomas)-Pauwels Kevin ( 86' Vercammen Sven). [i]Verslag: Jef Peeters/SKS/ThalsFM.[/i]